Spåntagende bearbejdning

Omkring vores
CNC-maskiner

Kompetencer

Vi har mere end 35 års erfaring i spåntagende bearbejdning, og vores kernekompetence er derfor indenfor CNC-drejning og CNC-fræsning. Vi har et rigtig dygtigt personale, hvor ingen opgave for dem er sværere, end den kan løses. Vi arbejder både i store og små serier, og holder altid dialogen tæt med vores kunder fra start til slut.

Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores kvalitetsmål er:

Hvert eneste emne, vi har bearbejdet, overholder alle målsatte tolerancer, og lever fuldt op til vores kunders forventninger.

Hurtig levering

Vi er yderst fleksible i vores daglige produktion, og det gør os i stand til hurtigt at kunne omstille fra maskine til maskine og job til job. Netop dét sikrer vores kunder en præcis og kort levering – uanset om det gælder en lille delleverance eller en hel serie.

Konkurrencedygtige priser

Indtjening for vores kunder er vigtigt. Derfor går vi altid i tæt dialog med vores kunder for at identificere de ikke-værdiskabende processer. Det gør produktionen hurtigere og billigere for vores kunder. Vi tilbyder altid at løse opgaverne til konkurrencedygtige priser, og du er velkommen til at teste os allerede i dag.

Materialer

Som udgangspunkt arbejder vi i alle typer af materialer indenfor jernindustrien.

Lad resultaterne tale for sig selv – giv os en styrkeprøve allerede i dag.

Ring på telefon nr. 75 65 23 35 eller kontakt os via mail.

Spangkilde Teknik har højteknologisk speciale i spåntagende bearbejdning, CNC-fræsning og CNC-drejning.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Maskinliste

CNC-fræsning

CNC-drejning

Sådan sikrer vi kvalitet – hver gang

Kvalitetsmål

Hvert eneste emne vi har bearbejdet, overholder alle målsatte tolerancer, og lever fuldt op til vores kunders forventninger.

Dialog

Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores kunder fra begyndelse til slut. Vi rådgiver blandt andet om materialevalg, og tolerancefastsættelse, for altid at finde den bedste løsning til den laveste pris.

Måleudstyr & rapportering

Vores avancerede måleudstyr kalibreres jævnligt, og sikrer os en høj præcision ved hver enkelt måling. Vi går ikke på kompromis med vores måleinstrumenter, da det kan være forskellen på succes og fiasko. Hvis det ønskes, leverer vi gerne målerapporter med ved afsendelse af ordren.

Dygtige og veluddannede medarbejdere

Uden vores medarbejderes store dygtighed og know-how, er vi intet! Vi sætter derfor altid en stor dyd i at have det bedste personale og et rigtig godt arbejdsmiljø. Vi forsøger hele tiden at efteruddanne vores medarbejdere, så de er med på den nyeste teknologiske udvikling, og vores gode arbejdsmiljø gør, at vi altid er topmotiverede til at levere til perfektion hver eneste gang. Mød dem her.

Efterkontrol

Alle varer, vi sender ud af huset, bliver gennemgået af et tredjemands-eftersyn. Med udgangskontrollen minimerer vi risikoen for fejl, og undgår fejlleverancer

Spangkildes favoritter

Katafalk

Opnå nye højder med en Katafalk fra Spangkilde. Du kan enten købe en ny eller ombygge din eksisterende.

Arbejdsborde

Vælg imellem flytbare eller stationære arbejdsborde, der med hæve/sænke-funktion gør arbejdet lettere.

MC-lift

Oplev markedets bedste MC-lift, der er 100% dansk produceret og kommer med el-hydraulisk pumpe og luftpumpe.

Kontakt

Spangkilde Teknik
Spangkildevej 13-15
8722 Hedensted

+45 7565 2335
[email protected]

Spangkilde Kirke

Spangkilde Lift

Designed and delivered by DESIGN CONCERN