Vi har CNC bearbejdningscentre som kan operere indenfor nedenstående rammer:

• Z: 450 mm.
• X: 762 mm.
• Y: 460 mm.

Alle vores bearbejdningscentre er med palettestation, hvilket gør os utrolig effektive, da alle vores maskiner kan køre 100 % effektivt hele tiden.Det gør at produktionstiden bliver kortere og prisen billigere for dig.

Kvalitet er vores varemærke, og er en ting som vi aldrig vil gå på kompromis med.

Vi har korte leveringstider så bare ring eller send os en mail, og så vender vi tilbage med et tilbud, du ikke kan afslå.

“Spangkilde Teknik har højteknologisk speciale i Spåntagende Bearbejdning, CNC Fræsning og CNC Drejning”

Kompetencer:

Vi har mere en 35 års erfaring i spåntagende bearbejdning: Vores kernekompetence er derfor indenfor CNC drejning og CNC Fræsning. Vi har et rigtig dygtig personale, hvor ingen opgave for dem, er sværere end den kan løses. Vi arbejder både i store og små serier, og holder altid dialogen tæt med vores kunder fra start til slut.

Kvalitet:

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores kvalitetsmål er:

Hvert eneste emne vi har bearbejdet, overholder alle målsatte tolerancer, og lever fuldt op til vores kunders forventninger.

Hurtig levering

Vi er yderst fleksible i vores daglige produktion og det gør os i stand til at hurtigt kunne omstille fra maskine til maskine og job til job. Netop dét sikrer vores kunder en præcis og kort levering – uanset om det gælder en lille delleverance eller en hel serie

Konkurrencedygtige priser

Indtjening for vores kunder er vigtig. Derfor går vi altid i tæt dialog med vores kunder, for at identificere de ikke værdiskabende processer. Det gør produktionen hurtigere, og billigere for vores kunder. Vi tilbyder altid at løse opgaverne til konkurrencedygtige priser, og du er velkommen til at teste os allerede i dag.

Materialer

Som udgangspunkt arbejder vi i alle typer af materialer indenfor jernindustrien..

Lad resultaterne tale for sig selv – giv os en styrkeprøve allerede i dag.

Ring på telefon nr. 75 65 23 35 eller send os en mail på siden “Kontakt os”.