Danmarks mest solide og holdbare Katafalk / Kistevogn

Spangkilde teknik har lyttet til Kirkernes udfordringer med hensyn til kistehåndtering, i flere år.

Der laves derfor modeller efter kirkens behov, både mht. hjulstørrelse, med og uden løftemuligheden eller med og uden el-fremdrift.

Model 4,5 med el-fremdrift er dog den mest solgte, fordi den indeholder alt det, som kirkerne skal bruge for at være sikret imod slæb og tunge løft i fremtiden. Og dermed vil man også undgå påbud fra Arbejdstilsynet.

Den hæver fra 45cm. – 116cm. Det betyder at I ikke får nogen løft fra katafalk til katafalk, hvis I vælger at bibeholde den gamle katafalk. Men det betyder også at i kan tilkøbe reoler med plads til en eller 2 kister. Har i brug for mere plads, kan flere reoler sammensættes, hvilket giver endnu mere plads.

Katafalken kører lydløst igennem perlesten, ral og kommer nemt op af bakker og ramper.

Katafalken er godkendt til løft på 400kg.

Mange kunder har valgt at tilkøbe en arbejdsplade til deres katafalk. Hermed kan man bruge katafalken som arbejdsbord i forbindelse med blomsterarbejde, granlægning osv.

Vi sælger de meget populære sammenklappelige letvægtsramper i flere længder.

Vi vil meget gerne fremvise katafalken i jeres omgivelser og i er altid velkommen til at ringe direkte til Casper ved det mindste spørgsmål. Tlf. 26110034

SE VORES NYE VIDEO TIL HØJRE FOR DENNE TEKST OG BLIV INSPIRERET, og KLIK IND PÅ DET FORSKELLIGE TILBEHØR LÆNGERE NEDE PÅ DENNE SIDE.

MVH. Spangkilde Teknik

Se vores nye produkt video her

Pris

Køb vores kistevogn fra 36.000 kr + moms

Vores katafalk lever helt op til forventningerne. I vores kirke er det jo kun løftet af kisten, der har været udfordringen, og ellers kører vi bare stille og roligt op og ned ad kirkens midtergang.
Kurt Bjerregaard

Kirkegårdsleder ved Skt. Nicolai kirke i Kolding.

Vi er meget glade for Katafalken fra Spangkilde Teknik ApS. Den blev anskaffet for at løse problemet omkring kisteløft, som jo ikke må foretages af personalet ved kirken. Der er jo stadig familier der selv bærer kisten fra kapellet til kirken inden begravelsen, men vi syntes at det er en stor og vigtig service at vi kan sætte kisten ind i kirken, hvis de pårørende ønsker det. Vi havde et rigtig godt forløb med Spangkilde Teknik ApS om valg af Katafalk, den blev tilpasset vore forhold og ønsker, og fungerer helt efter hensigten. Den er let at betjene og har gode hjul der kører godt på vore grusbelagte gange. Jeg vil bestemt anbefale Katafalken til andre kirkegårde.
Jan Bjergene Christensen

Kirkegårdsleder

Det går fantastisk med den nye katafalk. Den skulle vi have haft for flere år siden. Med venlig hilsen Erik Christiansen
Hvad angår katafalken, så er vi yderst tilfreds med Jeres katafalk. Kort udtalelse: Nem at betjene og ikke mindst sikkert at køre kister med! Løgumkloster Kirke
Den nye katafalk fungerer perfekt og den får ros fra alle bedemændene her i området. Service og support fra Spangkilde er også i top. Kirketjener Nina Skak Jensen Løgstør Kirke

Læs Sædden Kirkes erfaringer med vores katafalk

Det var på anbefaling af kollegaer og bedemænd her rundt om i byen, som har været godt tilfreds med Spangkilde, med produktet, servicen og prisen. Det var mund til mund metoden, der gjorde at det endte med at blive dem.

Læs hele artiklen her

Spangkilde Teknik

laver mange forskellige tekniske hjælpemidler

HUSK!  at vi gerne tager en snak, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvis vi kan hjælpe dig på anden måde.

Ring 75652335 eller 26110034

Se de forskellige modeller af vores katafalker på nedenstående billeder

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!