MC Lift – et 100% dansk produkt, i unik kvalitet og styrke

EasyLift vejer 125 kg. og er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Selve bordpladen er lavet af en 5 mm. tyk jernplade som, kan modstå meget stor vægt selv på et lille område.

Ydermere er EasyLift en af markedets mest fleksible lifte. Selve “sakse”-løftesystemet bevirker, at liften ikke kræver ekstra plads, når bordet hæves og sænkes.

Sammenklappet fylder EasyLift kun 14 cm. Det gør, at en bil nemt kan holde hen over liften, når den ikke bruges. EasyLifft har en perfekt arbejdshøjde, og kan hæves helt op til 85 cm.

EasyLift er 100% dansk produceret. Det betyder hurtig levering, også af evt. reservedele eller ekstraudstyr til liften.

Liften er trinløs, og kan hurtigt hæves og sænkes, til den ønskede arbejdshøjde. Liften fås både med lufthydraulisk- og elpumpe.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, Roskilde, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Vi har flere lifte fra Spangkilde Teknik som kører upåklageligt og har gjort dette siden år 2000. Spangkilde Teknik laver ikke de billigste lifte men pris og kvalitet hører sammen og vi kunne ikke forestille os en anden lift i dag. Vi sælger motorcykler, laver skader og sælger udstyr. Derfor er det utroligt vigtigt at liften virker hver gang og at den kan klare 400kg. Super lift. Vagn Jensen Motorcykler.
Jeg købte min lift hos Spangkilde til mit hobbyværksted. Rådgivningen før købet fra helt perfekt. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og jeg har aldrig fortrudt at bruge de flere penge, det koster at købe en kvalitetslift! Det er trods alt mine motorcykler der skal holde på den. Kan klart anbefales. Martin Corvinius
Spangkilde Teknik

laver mange forskellige tekniske hjælpemidler

HUSK!  at vi gerne tager en snak, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvis vi kan hjælpe dig på anden måde.

Ring 75652335 eller 26110034

Se vores galleri her

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!