Hydrauliske cylindre

Referencer & Artikler

Tommy Paasch, Kirkegårdsleder ved Stege Kirkegård, Møn, udtaler:

“Stege kirkegård har igennem flere år haft problemer med intern transport og især løft af kister i kirkegården kapel. Vi har haft besøg af Arbejdstilsynet som har henstillet til at vi fik løst problemet med skub/træk og løft af kister, men der har ikke været nogen løsninger på markedet, som umiddelbart svarede til det budget som vi havde til rådighed.

Vi håndterer ca. 80 – 90 kister om året da næsten alle begravelser og bisættelser foregår fra kirkegårdens begravelseskapel og ikke fra kirken.

Vi har en faststående katafalk i vores kapel, med nostalgiske værdier (fremstillet i 1893) og som kun har en højde på 31cm. Denne katafalk skal blive stående og derfor skal en kistevogn kunne komme helt ned til 31cm., så man ved et nemt lille træk/skub, kan rulle kisten fra kistevognen og over på katafalken og omvendt. Katafalken er blevet påsat ruller som Spangkilde har leveret.

Vi har flere ældre modeller af kistevogne. Men de kan ikke hæves og sænkes til den rette højde og opfylder ikke længere vores og AT’s krav.

Jeg ringede til Spangkilde Teknik fordi jeg havde fået en mail med nogle billeder af en kistevogn som så ud til at den kunne bruges.

Spangkilde Teknik kom hurtigt på besøg på vores kirkegård. Men den model af kistevogne som de havde med, ramte ikke vores behov.

Vores krav til nye kistevogne var at de kunne løfte kisten ved hjælp af en sakselift, påført ramme til hjul med et batteri, så man blot trykker på en knap/kontakt, for at hæve eller sænke kisten. Kistevognen kan således komme ned i 31 cm, men også køres op til 116 cm. Dette gør at den kan nå alle de rustvogne som kommer til vores kapel.

Hjulene under vognen skal være tilbagetrukket fra kanterne på løftefladen, så de ikke kommer i vejen for vores fødder. Dette vil også betyde at kistevognen får et frirum på 30 cm., som kan rage ud over indgangen til kapellet. Hermed kan bedemanden bakke til og kan meget nemt trække kisten fra rustvognen og ind på kistevognen, og omvendt.

Efter en snak på kryds og tværs, og en klar forestilling om, hvordan vores kistevogn skulle være, kunne Spangkilde faktisk godt lave en sådan model. Jeg kunne mærke at de havde styr på tingene og jeg bad derfor om et tilbud på 2 kistevogne som svarede til vores krav.

Vi fik en pris på 2 stk. kistevogne som svarede til vores krav, men også til vores budget og jeg kunne derfor med god samvittighed, sige ja til tilbuddet.

3 uger efter kom Spangkilde Teknik personligt på besøg igen, men denne gang med det færdige resultat.

Stege Begravelsesforretning v/ Susanne Christensen kom med sin rustvogn og en kiste så vi kunne afprøve vognene og hun var også meget imponeret og så frem til at bruge det nye hjælpemiddel. Vi havde ikke nogen indvendinger og kistevognene opfylder alle vores behov til håndtering af kister og virkede over alt forventning. Al håndtering af kisten kan klares af kun en mand.

Vi kan kun rose Spangkilde Teknik for de færdige kistevogne.”

Jan Bjergene Christensen, Kirkegårdsleder ved Vrejlev-Hæstrup Kirkegårde, udtaler:

“Vi er meget glade for Katafalken fra Spangkilde Teknik ApS.

Den blev anskaffet for at løse problemet omkring kisteløft, som jo ikke må foretages af personalet ved kirken. Der er jo stadig familier der selv bærer kisten fra kapellet til kirken inden begravelsen, men vi syntes at det er en stor og vigtig service at vi kan sætte kisten ind i kirken, hvis de pårørende ønsker det.

Vi havde et rigtig godt forløb med Spangkilde Teknik ApS om valg af Katafalk, den blev tilpasset vore forhold og ønsker, og fungerer helt efter hensigten. Den er let at betjene og har gode hjul der kører godt på vore grusbelagte gange. Jeg vil bestemt anbefale Katafalken til andre kirkegårde.”

Kurt Bjerregaard, Kirkegårdsleder ved Skt. Nicolai kirke i Kolding, udtaler:

“Vores katafalk lever helt op til forventningerne. I vores kirke er det jo kun løftet af kisten, der har været udfordringen, og ellers kører vi bare stille og roligt op og ned ad kirkens midtergang.”

Nina Skak Jensen, Kirketjener ved Løgstør Kirke, udtaler:

“Den nye katafalk fungerer perfekt og den får ros fra alle bedemændene her i området.

Service og support fra Spangkilde er også i top.”

Artikel ved Kirkepartner.dk

“Det var på anbefaling af kollegaer og bedemænd her rundt om i byen, som har været godt tilfreds med Spangkilde, med produktet, servicen og prisen. Det var mund til mund metoden, der gjorde at det endte med at blive dem.”

Spangkilde service

Vi sidder klar til at hjælpe

rud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo.

 

Opgrader jerses gamle katafalk

rud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo.

 

Ring for en live-demo

rud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo.

 

Kontakt

Spangkilde Teknik
Spangkildevej 13-15
8722 Hedensted

+45 7565 2335
[email protected]

Spangkilde Kirke

Spangkilde Lift

Designed and delivered by DESIGN CONCERN