DANMARKS SMARTESTE VINDUESLØFTER FRA SPANGKILDE TEKNIK

Vi hjælper dig og dine kollegaer:

Derfor har vi hos Spangkilde Teknik, udviklet en Vinduesløfter/Vinduestrolley: Et redskab designet til at løfte og transportere tunge og store vinduer, direkte fra pallen til rette monteringshøjde, nemt, sikkert og ergonomisk. Vinduesløfter/Vinduestrolley kan håndteres, nemt og sikkert af én enkelt person, på kortere tid, end det ville tage to mand at montere vinduet manuelt.

Dette øger virksomhedens effektivitet og produktivitet, og skaber bedre arbejdsvilkår for brugeren.

Vores Vinduesløfter fås i 2 udgaver. Model 1: En alm. Vinduesløfter med sidehjul osv. Model 2:  Samme model men monteret med trinløs el-fremdrift på de trækkende hjul. Vi oplever stor efterspørgsel på begge modeller. Men el-fremdriften har nogle fordele ved transport igennem sandpuder samt ved længere transport med vinduet. Og så er der monteret hjul under støttebenene, så man ikke behøver at løfte vinduet når man kører frem eller tilbage. Man styre selv farten med tommelfingeren. Oplader medfølger.

Vinduesløfter/Vinduestrolley er konstrueret med en kædetrækfunktion som løfter op til 200kg., der gør det nemt og sikkert at hæve vinduet til den ønskede monteringshøjde (op til 135cm). Dette, kombineret med 2 solide hjul, gør den nem og stabil at manøvrer rundt med, også på ujævne byggepladser. Vinduesløfter/Vinduestrolley er desuden udstyret med sidehjul til sidelæns kørsel. Og husk at du kan bruge den som arbejdsbord. Du slipper hermed for bukke og forskallinger når du skal arbejde med vinduet før montage.

Vinduesløfter/Vinduestrolley kan også nemt bruges som sækkevogn samt transport- og hejsningsredskab til andre tunge elementer på byggepladsen. Vinduesløfter/Vinduestrolley er alt i alt et redskab til dig der ønsker bedre arbejdsvilkår og en øget effektivitet!

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Tilbehør og andre relevante links til produktet

Spangkilde Teknik

laver mange forskellige tekniske hjælpemidler

HUSK!  at vi gerne tager en snak, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvis vi kan hjælpe dig på anden måde.

Ring 75652335 eller 26110034

Se vores galleri af vores vinduesløfter i brug herunder

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!