VVS’ernes nye makker til kedler og varmebeholdere

Spangkilde Teknik ApS har lanceret en universalvogn/sækkevogn, der vil hjælpe landets VVS’er til en lettere hverdag. Alle håndværkere kender til dårlig ryg, efter en dag hvor uhåndterbare ting skulle flyttes fra et sted til et andet, og derefter monteres til svært tilkommende steder.

Spangkilde Teknik har nu løsningen til at lette disse arbejdsgange hos VVS’erne. Spangkilde Teknik har udviklet et hjælpemiddel der kan transportere de tunge kedler / vandbeholder fra leveringsstedet til monteringsstedet, hvor håndsving med kædetræk (idag), gør løftet utroligt nemt.

Den kan klare en maks. vægt på 150 kg, og kan løfte materialet op i en højde af 90 cm. Hjælpemidlet er konstrueret således den med sin lille størrelse er let at komme rundt med indedøre. Ligeledes er der tænkt på transporten til og fra arbejdsstedet, således er den designet til en højde af 130cm, hvilket gør det muligt at transportere den i bilen i lodret position.

Denne nyhed vil lette hverdagen hvor de tunge løft mindskes, effektiviteten øges, samt arbejdsglæden hos medarbejderne højnes.

Vi sælger vores Universalvogn/Sækkevogn til mange forskellige virksomheder. Mange gange laver vi den specielt til en opgave.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, Sorø, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Tilbehør og andre relevante links til produktet

Spangkilde Teknik

laver mange forskellige tekniske hjælpemidler

HUSK!  at vi gerne tager en snak, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvis vi kan hjælpe dig på anden måde.

Ring 75652335 eller 26110034

Se vores galleri her

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!