Energiforbrug

Vi ønsker at være med at være med til at sænke CO2 udledningen. Derfor har vi i vores daglige drift stor fokus på minimere vores samlede energiforbrug. Det gør vi ved at energiminimere hver enkelt process, lige fra at undgå unødig brug af papir til slukke alt ned, når vi forlader et arbejdsområde.

Køle/smørremiddel

Brugen af køle/smørremiddel er desværre uundgåeligt i vores daglige drift. Vores køle smørremiddel bliver derfor altid genanvendt, og vi forsøger altid at mindske mængden der forsvinder sammen med de færdige emner og produktionsaffaldet. Vores køle/smørremiddel bliver opbevaret miljørigtigt og når vi bortskaffer det er det altid igennem certificerede virksomheder der har speciale i bortskaffelse af miljøfarligt affald.

Genanvendelse af produktionsrester

Efter endt beardning vil vi altid have produktionsrester og affald. Alt dette sendes til certifecerede virksomheder, som omsmelter det, med genandvelse til formål.

Medarbejder vejledning

Vi gennemgår jævnligt vores miljø procedurer med vores medarbejdere, for hele tiden at sikre at de har fokus og forståelse for hvad miljørigtigt adfærd er, og hvordan vi ønsker de skal håndtere det i vores daglig dag.

“Spangkilde Teknik har højteknologisk speciale i Spåntagende Bearbejdning, CNC Fræsning og CNC Drejning”

CNC