Kvalitetsmål: Hvert eneste emne vi har bearbejdet, overholder alle målsatte tolerancer, og lever fuldt op til vores kunders forventninger.

Dialog

Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores kunder, fra begyndelse til slut. Vi rådgiver blandt andet om materiale valg, og tolerance fastsættelse, for altid at finde den bedste løsning til den laveste pris.

Måledustyr & Rapportering

Vores avancerede måleudstyr kalibreres jævnligt, og sikrer os en høj præcision ved hver enkelt måling. Vi går ikke på kompromis med vores måleinstrumenter, da det kan være forskellen på succes og fiasko. Hvis det ønskes leverer vi gerne målerapporter med ved afsendelse af ordren.

Dygtige og veluddannede medarbejdere

Uden vores medarbejderes store dygtighed og know how, er vi intet! Vi sætter derfor altid en stor dyd i at have det bedste personale, og et rigtig godt arbejdsmiljø. Vi forsøger hele tiden at efteruddanne vores medarbejdere så de er med på den nyeste teknologiske udvikling, og vores gode arbejdsmiljø gør at vi altid er topmotiverede til at levere til perfektion hver eneste gang.

Efter Kontrol

Alle varer vi sender ud af huset, bliver gennemgået af et trejdemands eftersyn. Med udgangskontrollen minimerer vi risikoen for fejl, og undgår fejlleverancer.
“Spangkilde Teknik har højteknologisk speciale i Spåntagende Bearbejdning, CNC Fræsning og CNC Drejning”