Flytbare arbejdsborde

Tilbehør / NilanLift

Hæv arbejdsglæden op i nye højder med NilanLift

NilanLift er trinløs og kan hæves og sænkes hurtigt til den ønskede arbejdshøjde. NilanLift er et mobilt montagebord, og kan derfor let transportere monterede elementer fra arbejdsstation til arbejdsstation.

NilanLift er hydraulisk og styres via en el-styring til montering på væg og lift. NilanLift fås som standard med løfteevner på henholdsvis 400, 600 og 1.200 kg.

NilanLift kan monteres med en hvilken som helst bordplade, eksempelvis massiv træbordplade, lakeret stålplade eller rustfri

NilanLift har en standard længde på henholdsvis 250 og 600 cm. NilanLiften er 80 cm. bred og kan sænkes til blot 31 cm. mens den kan hæves helt op til en højde på 100 cm. Denne store hæve/sænke variation, fjerner nu betydning af, om montøren er høj eller lav, da NilanLift hurtigt og nemt kan indstilles til den ønskede arbejdshøjde.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, Roskilde, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Flytbare arbejdsborde

Tilbehør / HetagLift

Med HetagLift får du ikke kun arbejdsglæden op i nye højder, men også ud i nye længder

HetagLift giver mulighed for at øge bordpladelængden med op til 40 cm.

Sakse-løftesystemet bevirker, at liften ikke kræver ekstraplads, når den hæves og sænkes. Med vægtmonteret elhydraulik kan bordhøjden trinløst varieres fra 13-85 cm.

HetagLift vejer 100 kg. og er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Bordene kan bestilles til enten at løfte 400 kg. eller 600 kg, og bordpladen måler 200 x 70 cm. HetagLift er ekstrem fleksible og giver mulighed for at håndtere på korte og lange objekter på arbejdspladsen.

Samtidigt sparer montøren de tunge løft, da HetagLift variere mellem 13 og 85 cm. i højden

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.

Spangkildes favoritter

Katafalk

Opnå nye højder med en Katafalk fra Spangkilde. Du kan enten købe en ny eller ombygge din eksisterende.

Arbejdsborde

Vælg imellem flytbare eller stationære arbejdsborde, der med hæve/sænke-funktion gør arbejdet lettere.

MC-Lift

Oplevet markedets bedste MC-Lift, der er 100 % dansk produceret og kommer med elhydraulisk- & luftpumpe.

Links

Kontakt

Spangkilde Teknik
Spangkildevej 13-15
8722 Hedensted

+45 7565 2335
info@spangkilde.dk

Spangkilde Kirke

Spangkilde Lift

Designed and delivered by DESIGN CONCERN