Hæv arbejdsglæden op i nye højder med NilanLift. NilanLift er trinløs og kan hæves og sænkes hurtigt til den ønskede arbejdshøjde. NilanLift er et mobilt montagebord, og kan derfor let transportere monterede elementer fra arbejdsstation til arbejdsstation.

NilanLift er hydraulisk og styres via en el-styring til montering på væg og lift. NilanLift fås som standard med løfteevner på henholdsvis 400, 600 og 1.200 kg.

NilanLift kan monteres med en hvilken som helst bordplade, eksempelvis massiv træbordplade, lakeret stålplade eller rustfri

NilanLift har en standard længde på henholdsvis 250 og 600 cm. NilanLiften er 80 cm. bred og kan sænkes til blot 31 cm. mens den kan hæves helt op til en højde på 100 cm. Denne store hæve/sænke variation, fjerner nu betydning af, om montøren er høj eller lav, da NilanLift hurtigt og nemt kan indstilles til den ønskede arbejdshøjde.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Vejle, Horsens, Århus, Aalborg, København, Glostrup, Odense, Næstved, Esbjerg, Ribe, Frederikshavn, Holstebro, Svendborg, Ringsted, Roskilde, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.